جانمایی مجتمع های پتروشیمی براساس آمایش سرزمین ضروری است

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: باید یک نقشه راه جغرافیایی برای صنعت پتروشیمی ایجاد شود که با کاهش هزینه ها تولید ارزان برای توسعه صنایع پایین دستی کشور را فراهم کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اوپکس غلامرضا شرفی درگفت وگو با خبرنگار نیپنا تصریح کرد: پس از برجام برای ساخت و تکمیل برخی از پروژ ه های پتروشیمی با رعایت این پیش بینی ها که تکنولوژی های به روز تولید به کشور وارد شود قراردادهایی منعقد شده است که اگرچه به طور دقیق نمی توان گفت که چند درصد پیشرفت داشته یا وارد مراحل اجرایی شده است اما می توان گفت از پشت میز مذاکره به مذاکرات میدانی ،تفاهم و انجام شیوه نامه های عملیاتی وارد شده است .
وی گفت: یکی از بحث های مهم در کمیسیون انرژی مجلس سرمایه گذاری در صنایع پائین دست پتروشیمی بوده است و زمینه های اشتغال در این زمینه نیز مورد بحث واقع شده است .
وی افزود: به طور قطع سرمایه گذاران با توجه به ظرفیت ها ،امنیت سرمایه گذاری و ریسک اندک به سرمایه گذاری اقدام می کنند و باید گفت صنعت پتروشیمی کشور آنقدر جذابیت دارد که بتواند بخش مهمی از سرمایه گذاری خارجی کشور را به خود اختصاص دهد .
این نماینده مجلس با اشاره به مختصات جغرافیایی مناسب کشور تصریح کرد: نکته مهم دیگر در صنعت پتروشیمی آن است که در فرایندگذار از تصدی های دولتی به بخش خصوصی بهتر آن است که تمام بار بر روی دوش بخش خصوصی قرار نگیرد و نظارت مناسب پس از خصوصی سازی نیز وجود داشته باشد .
شرفی گفت : صنعت پتروشیمی صنعت پیشران توسعه ای در کشور است که باید صاحبان سرمایه را به ویژگی های این صنعت واقف کرد .
وی با تاکید بر ضرورت سرمایه گذاری در بخش های پائین دستی نفت وگاز کشور، اظهار کرد: باید یک نقشه راه جغرافیایی برای صنعت پتروشیمی تولید شود که با کاهش هزینه ها تولید ارزان برای توسعه صنایع پایین دستی کشور را فراهم کند .
۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۸
تعداد بازدید : ۵۷۰