طرح تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

طرح تصفیه گازوئیل پالایشگاه اصفهان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران بر لزوم تلاش در مسیر شتاب‌بخشی به تکمیل پروژه‌های در حال اجرای پالایشگاه نفت اصفهان تأکید کرد.
به گزارش ایران‌پترونت از پالایشگاه نفت اصفهان، جلیل سالاری ضمن بازدید از پروژه‌های در حال اجرای ارتقای کیفی و کمّی فرآورده‌های پالایشگاه اصفهان گفت: انتظار می‌رود گروه راه‌اندازی طرح توسعه پالایشگاه اصفهان با عزمی قوی، بیش از پیش در این زمینه حرکت کنند و به‌طور حتم حمایت مدیریت پالایش و پخش از پروژه‌ها ادامه خواهد داشت.

وی در نشستی با هیئت‌مدیره این پالایشگاه، به پیشرفت طرح‌ها و چگونگی تسریع کار پرداخت و با اشاره به وظیفه پالایش و پخش در تولید انرژی‌های مورد نیاز کشور اعم از گاز، بنزین، سوخت مایع و… اظهار کرد: درباره پالایشگاه اصفهان نیز لازم است همه جوانب کار در انجام پروژه‌ها بررسی و بازنگری شود تا بتوانیم با رفع مشکلات احتمالی در کمترین زمان ممکن، آنها را تکمیل کنیم.

مرتضی ابراهیمی، مدیرعامل پالایشگاه نفت اصفهان در تشریح پروژه‌های در حال اجرای این واحد صنعتی گفت: پالایشگاه اصفهان به‌منظور رعایت الزام‌های محیط زیستی، مدیریت مصرف انرژی و صیانت از منابع ملی، پروژه‌هایی در حوزه تولید سوخت‌های پاک تعریف و اجرا کرده است.

وی مقدار پیشرفت طرح محیط زیستی تصفیه گازوئیل این پالایشگاه را ۹۵ درصد اعلام کرد و افزود: بودجه این طرح که به‌دست متخصصان داخلی از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و در سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد، ۳۷ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و ۵۴۰ میلیون یورو اعتبار ارزی است.

مدیرعامل پالایشگاه نفت اصفهان با اشاره به اینکه براساس مصوبه هیئت دولت، گازوئیل تولیدی پالایشگاه‌ها باید مطابق با الزام‌های محیط زیستی یورو ۵ باشد، گفت: به این منظور، گوگرد موجود در گازوئیل تولیدی این پالایشگاه به کمتر از ۵۰ پی‌پی‌ام می‌رسد، همچنین با راه‌اندازی طرح تصفیه گازوئیل، روزانه ۳۰۰ تن گوگرد از گازوئیل تولیدی جداسازی و گوگرد جداشده به‌صورت گرانول‌شده انبارش و تحویل مشتریان می‌شود.

پروژه گوگردزدایی از ته‌مانده برج‌های تقطیر (RHU) نیز از طرح‌هایی بود که مدیرعامل پالایشگاه نفت اصفهان به آن پرداخت و گفت: این پروژه با هدف تصفیه و آماده‌سازی نفت کوره تولیدشده در برج‌های تقطیر پالایشگاه و ارسال آن به واحد RFCC به‌منظور تولید فرآورده‌های نفتی سبک در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۳ به پایان برسد و هزینه آن ۱۵ هزار و ۸۷۷ میلیارد ریال و ۶۸۳ میلیون یورو برآورد شده است.

۶ مهر ۱۴۰۰ ۱۴:۳۴
تعداد بازدید : ۱۶۸