امریکا با ورود علنی به درگیری ایران واسراییل شرایط سال ۶۸ را دوباره بازسازی میکند، در آن سالها، پس از حمایت امریکا از عراق در جنگ وسرنگونی هواپیمای مسافری ایران، ما صلح تحمیلی را پذیرفتیم واتفاقا ایران منتفع شد.
تن دادن به آتش بس وصلح بسیار سخت بوده ولی چاره ای نداریم . دوران جنگ اراده ها به پایان رسیده و الان جنگ، جنگ تکنولوژی و هوش مصنوعی میباشد و ما دست برتر را نداریم.اگر در مذاکره ادعا کنیم که غنی سازی هسته ای ایران آسیب جدی خورده وکنسرسیوم غنی سازی را بپذیریم، این تصمیم میتواند منجر به توقف جنگ با اسراییل، فعال نشدن مکانیسم ماشه وقاعدتا رفع تحریم ها گردد. چرا که دنیا به بهانه پیشگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای به ما حمله کرده وتحریم ها را تحمیل کرده است.
ادامه دادن به درگیری با امریکا واسراییل باعث نابودی زیرساخت ها، فشار اقتصادی، نارضایتی عمومی میگردد که میتواند باعث تحرکاتی در رابطه با تجزیه ایران وفروپاشی گردد. به قول حافظ علیه الرحمه: مرغ دانا چون به دام افتد تحمل بایدش
با این حال با توجه به اینکه همه علاقمندان به ایران مخالف فروپاشی وتجزیه ایران هستند، باید به نظرات آنان توجه کرد، اگر چه در رویکردها، اطلاعات واهداف با هم اختلاف نظر داریم. قطعا کسی که با نگاه آخرالزمانی به این جنگ می نگرد تا کسی که نگران آینده ایران میباشد، رویکردهایشان متفاوت است.
اطلاعات ما با هم به شدت نامتقارن است، ما نمیدانیم چقدر توان آفندی وپدافندی داریم، آیا میتوانیم واقعا ضربه بزرگی به منافع امریکا و اسراییل بزنیم یا نه، در این موارد باید به فرمانده کل قوا وفرماندهان نظامی اعتماد کنیم ، چون آنها با شناخت نقاط قوت وضعف میتوانند تصمیم گیری کنند وراهکارهایی که مطرح می کنیم بر مبنای برداشت های شخصی از اتفاقات است که میتواند نزدیک یا دور از واقعیت باشد.
ضمنا ما در اهداف هم مشترک نیستیم ونباید حمایت مردم را مصادره به مطلوب کرد، لذا باید تلاش کردد که از ایران فقط یک صدا شنیده شود واین صدا برایند نظرات همه حامیان ایران باشد.
سید حمید حسینی سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران
۱/۴/۱۴۰۴