درآمدهای نفتی نباید مانند گذشته به اقتصاد تزریق شود

درآمدهای نفتی نباید مانند گذشته به اقتصاد تزریق شود
عواید حاصل از افزایش درآمدهای نفتی پس از رفع تحریمها، نباید مانند گذشته به اقتصاد تزریق شود.

جعفر قادری در گفتگو با خبرنگار شانا، درباره افزایش صادرات نفت و تأثیر آن بر بودجه و پیش بینیهای انجام‌شده در این زمینه اظهار کرد: به‌هرحال دلارهای ناشی از افزایش صادرات نفت نباید مانند گذشته به اقتصاد کشور تزریق شود.

رئیس کمیته اقتصادی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: عواید ناشی از افزایش صادرات نفت باید به صندوق توسعه ملی واریز شود و یا برای افزایش سرمایه بانکها و دادن تسهیلات برای خرید پروژه‌های عمرانی و تملک دارایی و یا خرید کالاهای سرمایه ای توسط دولت استفاده شود.

وی با تائید این موضوع که بودجه امسال دو سقفی است، گفت: در صورت افزایش صادرات نفت در بودجه راهکارهای آن مشخص است.

به گزارش شانا، بودجه امسال ٢ سقفی است تا خطر عدم تحقق وصول منابع درآمدی کاهش یابد با نفت حدود ٥٠ دلاری هزینه‌های کشور پوشش داده می‌شود و اگر برحسب شرایط اقتصادی و اقتصاد سیاسی بهبود در وضع درآمدی منابع پیش‌بینی‌شده در قانون بودجه ایجاد شد سقف دوم هزینه‌ها برای اجرا ابلاغ می‌شود.

میزان تولید نفت ایران تا رفع تحریمها تغییر نمی‌کند، باوجود این، وزیر نفت به‌تازگی گفته است همان‌طور که قبلاً هم گفته‌ام بعد از لغو تحریمها در مرحله نخست ٥٠٠ هزار بشکه به میزان صادراتمان اضافه می کنیم و در مراحل بعد به همان میزان تولید ٣,٧ میلیون بشکه می رسیم. منتها اولویت نخست ما اضافه کردن یک میلیون بشکه به میزان صادراتمان و به دست آوردن سهم ایران از بازار جهانی نفت است که ما به هیچ عنوان از سهممان صرف نظر نمی کنیم.
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸
تعداد بازدید : ۶۴۲