روغن تصفیه دوم و اوره از فهرست نهایی لیست مواد خام و نیمه خام حذف شدند.

روغن تصفیه دوم و اوره از فهرست نهایی لیست مواد خام و نیمه خام حذف شدند.
رئیس هیئت مدیره اوپکس همچنین از اعمال حداقل عوارض صادراتی بر محصول قیر خبر داد.
سیدحامد حسینی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی اوپکس گفت : در جلسه نهایی تهیه فهرست مواد خام و نیمه خام که امروز در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در خصوص محصولات تولیدی و صادراتی اتحادیه صادرکنندگان فراورده های نفت، گاز و پتروشیمی ایران در لیست موادخام و نیمه خام، بحث و تبادل نظر وتصمیم گیری صورت گرفت .

 

حسینی افزود : بر اساس تصمیمات این نشست مقرر گردید روغن تصفیه دوم و اوره از فهرست نهایی حذف شده و فقط روغن تصفیه اول در فهرست باقی بماند . همچنین در خصوص محصول پارافین مقرر گردید که در جلسه نهایی معاونین و قبل از جلسه هیئت دولت مجدداً رای گیری در خصوص حذف محصول مربوطه صورت بگیرد.

 

رئیس هیئت مدیره اوپکس در پایان افزود : در خصوص محصول قیر نیز در مورد میزان حداقل عوارض صادراتی، پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مبتنی بر یک دهم یا ۱۵ صدم درصد اعمال گردد. بنابراین نتیجه محصولات اتحادیه اوپکس در فهرست بند پ ماده ۹۹ برنامه هفتم به این شکل نهایی شد .
۲۵ شهریور ۱۴۰۴ ۱۲:۴۷
تعداد بازدید : ۶۶