خروج شهرستان ماهشهر از اقتصاد تک قطبی با کمک صنایع پتروشیمی

خروج شهرستان ماهشهر از اقتصاد تک قطبی با کمک صنایع پتروشیمی
فرماندار شهرستان بندرماهشهر: این شهرستان با مشارکت صنایع پتروشیمی منطقه برنامه هایی در دست اجرا دارد که منجر به رونق اقتصادی پایدار شده و اقتصاد ماهشهر را از حالت تک قطبی رها می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پترشیمی، در جلسه ای که با حضور فرماندار شهرستان ماهشهر، مدیرعامل سازمان منطقه اقتصادی پتروشیمی، شهردار ماهشهر و تنی چند از مدیران عامل شرکتهای پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به میزبانی این سازمان برگزار شد، دکترقمر، از مدیران صنایع پتروشیمی جهت توجه خاص آنها به خرید کالا و خدمات از داخل استان و شهرستان تقدیر کرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان ماهشهر، ضمن اعلام این خبر در خصوص پیشینه ی این خبر گفت: استاندار خوزستان همواره طرحهای ابتکاری و خلاقانه ای از جمله ساماندهی مبادلات مرزی، امنیت، بهداشت و درمان و خرید کالا و خدمات استانی را برای استان برنامه ریزی و آنها را در تمامی شهرستانها اجرایی می کند.

وی افزود: چندی پیش اجرای طرح خرید کالا و خدمات استانی با قوت و سرعت زیادی از سوی استانداری آغاز و دنبال شد و ستادی با محوریت اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان در این خصوص تشکیل شد. فرمانداری شهرستان ماهشهر نیز با تشکیل یک اتاق فکر متشکل از چندین مشاور آماده ی اجرای این بخشنامه گردید.

منصور قمر در پی حضور در آخرین جلسه شورای اداری استان گفت: همکاری‌های صنایع پتروشیمی در اجرای بخشنامه خرید داخل، باعث شد تا استاندار خوزستان، در آن جلسه، عملکرد پتروشیمی را بسیار اثربخش تعبیر کند و از مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به نمایندگی از صنایع این منطقه تقدیر به عمل آورد.

وی ضمن ابراز خرسندی از این رویداد و نقش بی بدیل صنعت پتروشیمی در موفقیت شهرستان، گفت: این تصور که صنعت پتروشیمی صرفا به فکر تولید خودش است و کاری به شهرستان ندارد، تصور غلطی است؛ باید دانست که شهرستان و صنعت در ابعاد مختلف دارای تعاملات بسیار خوبی هستند.

فرماندار شهرستان ماهشهر تاکید کرد: البته باید در نظر داشت که توجه یکسویه به اقتصاد بومی آفت هایی نیز دارد که بایستی در جای خود مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرند و ما در برنامه های خود، رفع این معضلات را به جد پیگیری می کنیم.

وی خاطر نشان کرد: صنایع پتروشیمی قدم خود را برداشته اند و اکنون ما به عنوان مسئولین شهرستان، بایستی در قبال آن، در ستاد تنظیم بازار، دغدغه های ایشان را در خصوص قیمتها و کیفیت اجناس مد نظر قرار داده و گامهای عملی  خود را برداریم.

ما در ماهشهر در حال احداث بندر هستیم و همچنین احداث بازارچه 22 بهمن واقع در ضلع شمالی ورزشگاه آزادی که منحصرا مختص اجناس وارداتی خواهد بود؛ اینها بخشی از اقداماتی هستند که در خصوص ساماندهی بازار انجام شده است و همچنین فعالیتهای مشابهی نیز در سطح استان صورت گرفته است.

دکتر قمر اظهار امیدواری کرد که به زودی همایشی با حضور اتحادیه ها، مجامع امور صنفی و تمامی خدمات دهندگان شهرستان برگزار شود تا مسائل پیش روی اجرای پایدار این بخشنامه بررسی شوند.

وی خاطر نشان کرد: برخی به اشتباه تصور می کنند تمام بیکاران ما باید در بخش پتروشیمی مشغول کار شوند؛ در صورتی که ما در ماهشهر علاوه بر پتانسیل بازرگانی، حدود 50 هزار هکتار زمین مناسب برای کشاورزی داریم و از طریق برگزاری جلسات با سازمان آب و برق بدنبال مجوز اجرای طرح زهکشی برای حل مسئله ی آب برای کشاورزی هستیم.

قمر ادامه داد: ما در خورهای اطراف ماهشهر جزایری داریم که می توانند به عنوان مراکز تفریحی و گردشگری دریایی، جلب سرمایه و ارزش افزوده ی فراوانی برای شهرستان به ارمغان بیاورند.

وی در پایان با اهدای تقدیرنامه استاندار خوزستان به یزدانی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، گفت: اینگونه ظرفیتهای اقتصادی ماهشهر می توانند تبدیل به احسن شده و در این خصوص هم صنایع می توانند به ما کمک کنند تا اقتصاد شهرستان را از حالت تک قطبی خارج کنیم.

۲۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷
تعداد بازدید : ۵۲۹