افزایش چالشهای بخش خصوصی طی ماه های آینده

افزایش چالشهای بخش خصوصی طی ماه های آینده
فعالان اقتصادی نباید در تله پرداختن به کارهایی که در شرایط متعارف و فضای عادی به آن می پردازند بیافتند و چنانچه رویکرد کنش گرایانه نسبت به فضای پرچالش بخش خصوصی نداشته باشند، همیشه یک گام عقب خواهند بود.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران گفت: اتاق توانمند اتاقیست که امروز چاره مشکلات فردا را بیاندیشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، پدرام سلطانی در جمع اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی اتاق ایران تصریح کرد: بسیاری از موضوعاتی که در اتاق مطرح می شود عموما با یک وجه حقوقی نیز توام هستند و پاشنه آشیل بنگاه های اقتصادی این است که کمتر به مشاوره حقوقی احساس نیاز می کنند و تا زمانیکه به مشکل حقوقی برنخورند اهمیت این مشاوره ها را درک نمی کنند.
سلطانی به بنگاه های اقتصادی توصیه کرد که از مشاوره حقوقی به صورت مداوم استفاده کنند تا در دست اندازهای حقوقی و قانونی که با آن مواجه می شوند، سهل تر حرکت کنند.
سلطانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش هایی که محیط کسب و کار با آن مواجه است، افزود: عدم احساس نیاز به مشاوره حقوقی، پاشنه آشیل بنگاه های اقتصادی است، اکنون در فضای اقتصادی کشور به مقطعی رسیده ایم که بسیاری از موضوعات حقوقی بنگاهها وارد فضای قضایی شده و اتاق از طریق ارتباط با مسوولان قضایی مترصد است تا مشکلات را حل کند، این در حالی است که در ماه های آینده چالش های بخش خصوصی بیشتر هم خواهد شد و باید آمادگی لازم برای مواجهه با این مسائل را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: فعالان اقتصادی نباید در تله پرداختن به کارهایی که در شرایط متعارف و فضای عادی به آن می پردازند بیافتند و چنانچه رویکرد کنش گرایانه نسبت به فضای پرچالش بخش خصوصی نداشته باشند، همیشه یک گام عقب خواهند بود.
وی به ظرفیت های حقوقی خوبی که در برخی از استان ها برای مشاوره های حقوقی به اعضا و رفع و رجوع مشکلات حقوقی و قانونی وجود دارد اشاره کرد و گفت: در اتاق ایران این ظرفیت  به میزان مورد نیاز وجود ندارد و بخشی از این مشکل را باید با اتکا به کمیسیون های تخصصی مربوطه در اتاق ایران رفع کنیم.
سلطانی خاطر نشان کرد: تفاوت اتاق با یک سازمان دولتی باید در این باشد که رویکرد یک سازمان دولتی پرداختن به مشکلات دیروز و تلاش برای رفع آنها در امروز است اما رویکرد اتاق باید نگاه به مشکلات و مسایل فردا و آماده شدن برای مواجهه با آنها و عبور از آنها در حال باشد و اگر رویکرد غیر از این باشد اتاق همواره در حل مشکلات بخش خصوصی از بنگاهها عقبتر است و مجبور خواهد بود تا مانند سازمانهای دولتی رویکردی واکنشی داشته باشد در حالیکه جنس بخش خصوصی توانمند از نوع کنشگری اقتصادی است و این خصیصه باید در اتاق بخش خصوصی نیز بروز و ثبوت پیدا کند.

۳ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱
تعداد بازدید : ۱,۱۹۴